Nejlepší tipy, jak uvařit vejce natvrdo, naměkko, nahniličko, ztracená či do skla
3
/
7
Prohlédnout znovu
Nejlepší tipy, jak uvařit vejce natvrdo, naměkko, nahniličko, ztracená či do skla
Vejce natvrdo můžeme použít do mnoha receptů, velmi oblíbená jsou např. plněná vejce
|
iStock
Dobu varu je nutné přizpůsobit velikosti vajec
|
iStock
Vejce naměkko jsou oblíbenou snídaní
|
iStock
Vejce do vroucí vody vložíme opatrně např. pomocí děrované naběračky. Důležité je, aby se skořápka neporušila
|
iStock
Na potřebnou dobu varu má vliv i to, jak čerstvá vejce použijeme
|
iStock
Ztracená vejce se vaří bez skořápky ve vodním víru
|
iStock
Aby vejce nepopraskala, necháme je před vložením do vroucí vody ohřát na pokojovou teplotu
|
iStock