Bavorské vdolečky: Nestárnoucí klasika, na které si pochutná celá rodina!
1
/
8
Prohlédnout znovu
Bavorské vdolečky: Nestárnoucí klasika, na které si pochutná celá rodina!
Bavorské vdolečky si můžeme vychutnat jako sladký oběd i vydatný moučník ke kávě
|
F.O.O.D.
Mouku je důležité prosát, aby se provzdušnila
|
iStock
Droždí bychom měli skladovat při teplotě od 1 do 10 °C
|
iStock
Vypracované těsto zakryjeme utěrkou a necháme kynout na teplém místě
|
iStock
Vykynuté těsto propracujeme a rozválíme na tenký plát
|
iStock
Do těsta na koblihy a vdolky přidáváme trochu alkoholu, aby se při smažení zamezilo nadměrnému vstřebávání tuku
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...