Logo magazínu

Buchty na plech: Poklady naší kuchyně, které mizí rychlostí blesku rovnou z pekáče!

1 / 10
Prohlédnout znovu

Buchty na plech: Poklady naší kuchyně, které mizí rychlostí blesku rovnou z pekáče!

Bublanina je tradičním koláčem připravovaným z mnoha druhů ovoce, doplnit jej však můžeme také sladkou drobenkou | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Perník můžeme podélně prokrojit a ochutit vrstvou oblíbené marmelády | F.O.O.D.
Strouhaný koláč patří mezi nejoblíbenější tvarohové moučníky | F.O.O.D.
Tvarohový krém můžete na těsto nastříkat tradičně do mřížky nebo jen ledabyle rozprostřít pomocí lžíce | F.O.O.D.
Mák je specialitou české kuchyně | iStock
Koláče z kynutého těsta jsou klasikou, která nikdy neomrzí | iStock
Míša řezy si můžeme připravit také v dortové formě | iStock
Perník je výborný potažený čokoládovou polevou a posypaný kokosem, pokud však budete mít naspěch, můžete jej jen poprášit moučkovým cukrem | iStock