Buchty na plech: Poklady naší kuchyně, které mizí rychlostí blesku rovnou z pekáče!
1
/
10
Prohlédnout znovu
Buchty na plech: Poklady naší kuchyně, které mizí rychlostí blesku rovnou z pekáče!
Bublanina je tradičním koláčem připravovaným z mnoha druhů ovoce, doplnit jej však můžeme také sladkou drobenkou
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Perník můžeme podélně prokrojit a ochutit vrstvou oblíbené marmelády
|
F.O.O.D.
Strouhaný koláč patří mezi nejoblíbenější tvarohové moučníky
|
F.O.O.D.
Tvarohový krém můžete na těsto nastříkat tradičně do mřížky nebo jen ledabyle rozprostřít pomocí lžíce
|
F.O.O.D.
Mák je specialitou české kuchyně
|
iStock
Koláče z kynutého těsta jsou klasikou, která nikdy neomrzí
|
iStock
Míša řezy si můžeme připravit také v dortové formě
|
iStock
Perník je výborný potažený čokoládovou polevou a posypaný kokosem, pokud však budete mít naspěch, můžete jej jen poprášit moučkovým cukrem
|
iStock