Logo magazínu

Dokonalý řízek? 6 tipů šéfkuchaře Jana Punčocháře!

3 / 11
Prohlédnout znovu

Dokonalý řízek? 6 tipů šéfkuchaře Jana Punčocháře!

Vídeňský řízek se smetanovou kaší je klasika z telecího masa. | F.O.O.D.
Kyjevský řízek s máslovou nádivkou je záruka luxusně šťavnatého masa. | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Ať už děláte řízky vepřové nebo králičí, nezapomeňte je servírovat s citronem! | iStock
Máte rádi šťavnatější řízky? Připravte je z hovězího masa | iStock
Dokonalý řízek? Stačí vědět, jak na něj! | iStock
Maso naklepávejte zlehka, ať nejsou řízky příliš tenké | iStock
Strouhanku si připravíte snadno a rychle doma! | iStock
Když se obaluje řízek, je důležité strouhanku do masa nevtlačovat | iStock
Řízek | iStock
Ve Vídni je zvykem telecí maso rozklepat tak, aby bylo tenké a pokrývalo většinu talíře. Jan Punčochář naopak doporučuje naklepávat maso méně. | profimedia