Dokonalý řízek? 6 tipů šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Vídeňský řízek se smetanovou kaší je klasika z telecího masa.
|
F.O.O.D.
Kyjevský řízek s máslovou nádivkou je záruka luxusně šťavnatého masa.
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Ať už děláte řízky vepřové nebo králičí, nezapomeňte je servírovat s citronem!
|
iStock
Máte rádi šťavnatější řízky? Připravte je z hovězího masa
|
iStock
Dokonalý řízek? Stačí vědět, jak na něj!
|
iStock
Maso naklepávejte zlehka, ať nejsou řízky příliš tenké
|
iStock
Strouhanku si připravíte snadno a rychle doma!
|
iStock
Když se obaluje řízek, je důležité strouhanku do masa nevtlačovat
|
iStock
Řízek
|
iStock
Ve Vídni je zvykem telecí maso rozklepat tak, aby bylo tenké a pokrývalo většinu talíře. Jan Punčochář naopak doporučuje naklepávat maso méně.
|
profimedia