Smlsněte si na domácích laskonkách: S námi se vám jistě povedou
3
/
16
Prohlédnout znovu
Smlsněte si na domácích laskonkách: S námi se vám jistě povedou
Laskonky patří mezi nejoblíbenější české zákusky
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Dort Pavlova můžete podávat se šlehačkou nebo citronovým krémem lemon curt, který sladkost korpusu krásně vyváží
|
iStock
Ze sněhových pusinek si můžete připravit tradiční anglický pohár Eton Mess s jahodami
|
iStock
Při oddělování částí vajec je důležité, aby v bílcích nezůstal ani kousek žloutku
|
iStock
Bílky šleháme nejdříve samotně do řídké pěny, až poté přidáme cukr
|
iStock
Sněhové pečivo můžeme ozdobit také čokoládovou polevou
|
iStock
Z bílků je nutné připravit opravdu tuhý sníh, který tvoří pevné špičky
|
iStock
Dort Pavlova plný ovoce je jako dělaný na zahradní slavnost
|
iStock
Dobře vyšlehaný bílkový sníh je krásně lesklý a drží tvar
|
iStock
Sněhové pečivo sušíme v troubě vyhřáté na 120 °C asi 50 minut, poté troubu vypneme a necháme jej v ní vychladnout a dosušit
|
iStock
Dort Pavlova můžeme připravit také ve variantě mini dezertu
|
iStock
Laskonky si můžeme připravit z hmoty kokosové nebo oříškové
|
iStock
Krémem slepené korpusy nakonec přestříkáme dle chuti čokoládou
|
iStock
Z bezé můžeme připravit také lahodné řezy, roládu nebo štafetky
|
iStock