Logo magazínu

Smlsněte si na domácích laskonkách: S námi se vám jistě povedou

2 / 16
Prohlédnout znovu

Smlsněte si na domácích laskonkách: S námi se vám jistě povedou

Laskonky patří mezi nejoblíbenější české zákusky | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Dort Pavlova můžete podávat se šlehačkou nebo citronovým krémem lemon curt, který sladkost korpusu krásně vyváží | iStock
Ze sněhových pusinek si můžete připravit tradiční anglický pohár Eton Mess s jahodami | iStock
Při oddělování částí vajec je důležité, aby v bílcích nezůstal ani kousek žloutku | iStock
Bílky šleháme nejdříve samotně do řídké pěny, až poté přidáme cukr | iStock
Sněhové pečivo můžeme ozdobit také čokoládovou polevou | iStock
Z bílků je nutné připravit opravdu tuhý sníh, který tvoří pevné špičky | iStock
Dort Pavlova plný ovoce je jako dělaný na zahradní slavnost | iStock
Dobře vyšlehaný bílkový sníh je krásně lesklý a drží tvar | iStock
Sněhové pečivo sušíme v troubě vyhřáté na 120 °C asi 50 minut, poté troubu vypneme a necháme jej v ní vychladnout a dosušit | iStock
Dort Pavlova můžeme připravit také ve variantě mini dezertu | iStock
Laskonky si můžeme připravit z hmoty kokosové nebo oříškové | iStock
Krémem slepené korpusy nakonec přestříkáme dle chuti čokoládou | iStock
Z bezé můžeme připravit také lahodné řezy, roládu nebo štafetky | iStock