Logo magazínu

Odpalované těsto: Připravte si oblíbené zákusky jako profík!

1 / 14
Prohlédnout znovu

Odpalované těsto: Připravte si oblíbené zákusky jako profík!

Věnečky můžete kromě žloutkového krému naplnit také lahodným krémem ze šlehačky a mascarpone a doplnit kousky čerstvých jahod | iStock
Lahodné banánky z odpalovaného těsta patří mezi nejoblíbenější francouzské dezerty | iStock
Profiterolky můžete jen poprášit moučkovým cukrem, oblíbené jsou ale také přelité čokoládovou polevou | iStock
Dezert Paris-Brest byl připraven k oslavě cyklistického závodu Paříž- Brest – Paříž | iStock
Sladký croquembouche je složený z malých profiterolek do kuželovitého tvaru, ovinutý je karamelovou nití a často ozdoben také cukrovými květy | iStock
Smažené churros si můžete vychutnat zejména ve Španělsku a Mexiku | iStock
Pokud vám těsto při pečení nenabývá na objemu, dejte do trouby kastrůlek s horkou vodou, unikající pára napomůže objem zvětšit | iStock
Z odpalovaného těsta jsou oblíbené také ovocné knedlíky | iStock
Karpatský koláč je tradičním polským moučníkem, plněný je lahodným vanilkovým krémem | iStock
Oříškové a karamelové náplně patří mezi ty nejvyhledávanější | iStock
Jednotlivé tvary stříkejte na plech s dostatečnými rozestupy, pečivo při pečení nabývá na objemu až dvojnásobně | iStock
Dezert croquembouche je ovinutý karamelovou pavučinou | iStock
Nabídka dezertů z odpalovaného těsta je opravdu široká | iStock
Věnečky a větrníčky patří mezi naše nejoblíbenější dezerty | iStock