Odpalované těsto: Připravte si oblíbené zákusky jako profík!
4
/
14
Prohlédnout znovu
Odpalované těsto: Připravte si oblíbené zákusky jako profík!
Věnečky můžete kromě žloutkového krému naplnit také lahodným krémem ze šlehačky a mascarpone a doplnit kousky čerstvých jahod
|
iStock
Lahodné banánky z odpalovaného těsta patří mezi nejoblíbenější francouzské dezerty
|
iStock
Profiterolky můžete jen poprášit moučkovým cukrem, oblíbené jsou ale také přelité čokoládovou polevou
|
iStock
Dezert Paris-Brest byl připraven k oslavě cyklistického závodu Paříž- Brest – Paříž
|
iStock
Sladký croquembouche je složený z malých profiterolek do kuželovitého tvaru, ovinutý je karamelovou nití a často ozdoben také cukrovými květy
|
iStock
Smažené churros si můžete vychutnat zejména ve Španělsku a Mexiku
|
iStock
Pokud vám těsto při pečení nenabývá na objemu, dejte do trouby kastrůlek s horkou vodou, unikající pára napomůže objem zvětšit
|
iStock
Z odpalovaného těsta jsou oblíbené také ovocné knedlíky
|
iStock
Karpatský koláč je tradičním polským moučníkem, plněný je lahodným vanilkovým krémem
|
iStock
Oříškové a karamelové náplně patří mezi ty nejvyhledávanější
|
iStock
Jednotlivé tvary stříkejte na plech s dostatečnými rozestupy, pečivo při pečení nabývá na objemu až dvojnásobně
|
iStock
Dezert croquembouche je ovinutý karamelovou pavučinou
|
iStock
Nabídka dezertů z odpalovaného těsta je opravdu široká
|
iStock
Věnečky a větrníčky patří mezi naše nejoblíbenější dezerty
|
iStock