Bezový sirup, džem i smaženky: 5 receptů z bezu, které znaly už naše babičky
2
/
16
Prohlédnout znovu
Bezový sirup, džem i smaženky: 5 receptů z bezu, které znaly už naše babičky
Sirup z bezových květů nařeďte vodou a podávejte jako limonádu
|
iStock
Bezu je všude plno a vy ho můžete využít v kuchyni
|
iStock
Kosmatice jsou rychlé a levné jídlo
|
iStock
Na talíři vypadají kosmatice efektně
|
iStock
Recepty z bezu
|
iStock
Džem můžete připravit společně s jablky nebo i jen ze samotného bezu
|
iStock
Bezový sirup připravujte ve velké nádobě
|
iStock
Kvašené víno z černého bezu zvládnete v pohodlí domova
|
iStock
Bezové květy obalte v těstíčku a osmažte na pánvi
|
iStock
Bezový sirup výborně funguje v dezertech
|
iStock
Sirup z bezových květů může být i hezkým jedlým dárkem
|
iStock
Bezové květy namočte v těstíčku
|
iStock
Smaženky z bezových květů jsou hotové za pár minut
|
iStock
Bezová limonáda s ledem bude skvělé osvěžení během horkého léta
|
iStock
Přírodní likér vyrobený z bobulí černého bezu
|
iStock
Bezový sirup si můžete připravit a využívat ho celý rok
|
iStock