Logo magazínu

Bezový sirup, džem i smaženky: 5 receptů z bezu, které znaly už naše babičky

5 / 16
Prohlédnout znovu

Bezový sirup, džem i smaženky: 5 receptů z bezu, které znaly už naše babičky

Sirup z bezových květů nařeďte vodou a podávejte jako limonádu | iStock
Bezu je všude plno a vy ho můžete využít v kuchyni | iStock
Kosmatice jsou rychlé a levné jídlo | iStock
Na talíři vypadají kosmatice efektně | iStock
Recepty z bezu | iStock
Džem můžete připravit společně s jablky nebo i jen ze samotného bezu | iStock
Bezový sirup připravujte ve velké nádobě | iStock
Kvašené víno z černého bezu zvládnete v pohodlí domova | iStock
Bezové květy obalte v těstíčku a osmažte na pánvi | iStock
Bezový sirup výborně funguje v dezertech | iStock
Sirup z bezových květů může být i hezkým jedlým dárkem | iStock
Bezové květy namočte v těstíčku | iStock
Smaženky z bezových květů jsou hotové za pár minut | iStock
Bezová limonáda s ledem bude skvělé osvěžení během horkého léta | iStock
Přírodní likér vyrobený z bobulí černého bezu | iStock
Bezový sirup si můžete připravit a využívat ho celý rok | iStock