Logo magazínu

Česká lež na talíři: Tyto pokrmy jsme si přivlastnili a miluje je celý národ

3 / 6
Prohlédnout znovu

Česká lež na talíři: Tyto pokrmy jsme si přivlastnili a miluje je celý národ

Video se připravuje ...
Řízky jsou neoddělitelnou součástí naší kuchyně. Připravit si je můžeme např. z masa kuřecího, krůtího nebo vepřového | iStock
Guláš pochází původně z maďarské kuchyně. Podávat ho můžeme např. s chlebem nebo knedlíky | iStock
Rajskou omáčku si můžete připravit s těstovinami, knedlíky či dušenou rýží | iStock
Vepřo knedlo zelo je naší oblíbenou nedělní klasikou. Tento pokrm můžeme podávat s bramborovými, houskovými i karlovarskými knedlíky | Profimedia
Svíčková na smetaně je tradičním pokrmem české kuchyně | iStock