Česká lež na talíři: Tyto pokrmy jsme si přivlastnili a miluje je celý národ
4
/
6
Prohlédnout znovu
Česká lež na talíři: Tyto pokrmy jsme si přivlastnili a miluje je celý národ
Video se připravuje ...
Řízky jsou neoddělitelnou součástí naší kuchyně. Připravit si je můžeme např. z masa kuřecího, krůtího nebo vepřového
|
iStock
Guláš pochází původně z maďarské kuchyně. Podávat ho můžeme např. s chlebem nebo knedlíky
|
iStock
Rajskou omáčku si můžete připravit s těstovinami, knedlíky či dušenou rýží
|
iStock
Vepřo knedlo zelo je naší oblíbenou nedělní klasikou. Tento pokrm můžeme podávat s bramborovými, houskovými i karlovarskými knedlíky
|
Profimedia
Svíčková na smetaně je tradičním pokrmem české kuchyně
|
iStock