Nejlepší velikonoční mazanec: Recept, díky kterému bude dokonale vláčný
2
/
11
Prohlédnout znovu
Nejlepší velikonoční mazanec: Recept, díky kterému bude dokonale vláčný
Mazanec je tradiční pokrm, který na velikonočním stole nesmí chybět
|
istock
Video se připravuje ...
Tradiční velikonoční mazanec z kynutého těsta s mandlemi
|
iStock
Hotový mazanec krájejte až po úplném vychladnutí
|
istock
Použijte kvalitní výběrovou hladkou mouku s vysokým obsahem lepku
|
istock
Máslo musí být v pokojové teplotě
|
istock
Rozinky naložte do rumu, mazanec bude mít krásnou sváteční vůni
|
istock
Těsto nechte vykynout na teplém místě, až zdvojnásobí svůj objem
|
iStock
Do vykynutého těsta zapracujte rozinky, případně i mandle nebo sušené ovoce
|
iStock
Mazanec patří k tradičním velikonočním receptům
|
istock
Video se připravuje ...