Logo magazínu

Nejlepší velikonoční mazanec: Recept, díky kterému bude dokonale vláčný

4 / 11
Prohlédnout znovu

Nejlepší velikonoční mazanec: Recept, díky kterému bude dokonale vláčný

Mazanec je tradiční pokrm, který na velikonočním stole nesmí chybět | istock
Video se připravuje ...
Tradiční velikonoční mazanec z kynutého těsta s mandlemi | iStock
Hotový mazanec krájejte až po úplném vychladnutí | istock
Použijte kvalitní výběrovou hladkou mouku s vysokým obsahem lepku | istock
Máslo musí být v pokojové teplotě | istock
Rozinky naložte do rumu, mazanec bude mít krásnou sváteční vůni | istock
Těsto nechte vykynout na teplém místě, až zdvojnásobí svůj objem | iStock
Do vykynutého těsta zapracujte rozinky, případně i mandle nebo sušené ovoce | iStock
Mazanec patří k tradičním velikonočním receptům | istock
Video se připravuje ...