Logo magazínu

Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?

1 / 11
Prohlédnout znovu

Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?

Beleše z kynutého těsta chutnají nejvíce s domácí zavařeninou | iStock
Báleše se před servírováním potírají švestkovými povidly | iStock
Beleše se připravují z čerstvého droždí | iStock
Usmažené kynuté pečivo | iStock
Upečené beleše se sypou mletým mákem smíchaným s moučkovým cukrem | iStock
Beleše chutnají nasladko i naslano | iStock
Beleše můžeme péct nasucho na kamnech nebo smažit ve vyšší vrstvě oleje | iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta! | iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta! | iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta! | iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta! | iStock