Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
1
/
11
Prohlédnout znovu
Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
Beleše z kynutého těsta chutnají nejvíce s domácí zavařeninou
|
iStock
Báleše se před servírováním potírají švestkovými povidly
|
iStock
Beleše se připravují z čerstvého droždí
|
iStock
Usmažené kynuté pečivo
|
iStock
Upečené beleše se sypou mletým mákem smíchaným s moučkovým cukrem
|
iStock
Beleše chutnají nasladko i naslano
|
iStock
Beleše můžeme péct nasucho na kamnech nebo smažit ve vyšší vrstvě oleje
|
iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta!
|
iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta!
|
iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta!
|
iStock
Vychutnejte si slováckou dobrotu z kynutého těsta!
|
iStock