Logo magazínu

Velikonoční beránek: Proč ho pečeme a jak upéct toho nejlepšího?

5 / 20
Prohlédnout znovu

Velikonoční beránek: Proč ho pečeme a jak upéct toho nejlepšího?

I klasický beránek má mnoho podob, které mu vtiskne forma a také druh těsta. | iStock
Video se připravuje ...
Moučník v podobě beránka se stal nedílnou součástí velikonoční tabule. | iStock
Nemáte formu na beránka? I tak si ho můžete na Velikonoce upéct! | iStock
Beránek z třeného těsta | Recepty.cz
Video se připravuje ...
Kynutý beránek bez formy | F.O.O.D.
Velikonoční beránek podle časopisu F.O.O.D. | F.O.O.D.
Beránek ze šlehačky | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Citronovo-makový beránek | F.O.O.D.
Banánoví mini beránci | F.O.O.D.
Ořechový beránek | F.O.O.D.
Nádivkový beránek | F.O.O.D.
Máte rádi muffiny? Ozdobte je na Velikonoce jako malé beránky. | iStock
Nebo také z plněných šneků z těsta | iStock
S netradičním beránkem můžete přivítat jaro stejně jako s tím klasickým z formy. | iStock
Beránky můžete upéct i v podobě perníčků. | iStock
Jejich zdobení bude bavit i ty nejmenší. | iStock
Beránek s bílou čokoládou, ozdobený třeba ještě kokosem bude vypadat úchvatně. | iStock