Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený podle Romana Vaňka
5
/
11
Prohlédnout znovu
Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený podle Romana Vaňka
Pražský koláč podle Romana Vaňka si zamilujete
|
F.O.O.D.; Blesk
Pražský koláč se skořicovou drobenkou je delikatesa
|
F.O.O.D.
Vznikl podle předlohy koláče ze Saint Tropéz
|
Profimedia
Posypat ho můžete ale i samotným skořicovým cukrem, bez drobenky
|
Profimedia
Připravit můžete i netradiční verzi s hruškami
|
F.O.O.D.
Hrubou mouku využijete na drobenku, hladkou a polohrubou zase do těsta
|
istock
Nezapomeňte také vejce na potření
|
iStock
Pražský koláč plněný vanilkovým krémem budete milovat
|
iStock
Do těsta použijete také bílý jogurt nebo majonézu
|
iStock
Do krému budete potřebovat studené máslo
|
iStock
Cukr
|
istock