Logo magazínu

Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený podle Romana Vaňka

4 / 11
Prohlédnout znovu

Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený podle Romana Vaňka

Pražský koláč podle Romana Vaňka si zamilujete | F.O.O.D.; Blesk
Pražský koláč se skořicovou drobenkou je delikatesa | F.O.O.D.
Vznikl podle předlohy koláče ze Saint Tropéz | Profimedia
Posypat ho můžete ale i samotným skořicovým cukrem, bez drobenky | Profimedia
Připravit můžete i netradiční verzi s hruškami | F.O.O.D.
Hrubou mouku využijete na drobenku, hladkou a polohrubou zase do těsta | istock
Nezapomeňte také vejce na potření | iStock
Pražský koláč plněný vanilkovým krémem budete milovat | iStock
Do těsta použijete také bílý jogurt nebo majonézu | iStock
Do krému budete potřebovat studené máslo | iStock
Cukr | istock