Logo magazínu

Játrová paštika: Vítěz MasterChef Roman Staša prozradil dvacetiminutový recept!

1 / 9
Prohlédnout znovu

Játrová paštika: Vítěz MasterChef Roman Staša prozradil dvacetiminutový recept!

Čerstvý chléb, domácí paštika a vychlazené pivo – ideální kombinace podle MasterChefa Romana | iStock; TV Nova
Paštika chutná skvěle na chlebu i bagetce | iStock
Domácí paštiku z jater budete mít hotovou raz dva | iStock
Paštika z kuřecích jater je zkrátka vynikající | iStock
Můžete ji podávat i na slaném krekru | iStock
Udělejte skvělé pohoštění a paštiku na chlebíčcích ještě ozdobte zeleninou či bylinkou | iStock
K paštice se báječně hodí zralé hrušky | iStock
Zelený pepř zase dodá paštice jemně ostrou chuť | iStock
Paštiku můžete uchovávat v lednici – v tom případě doporučujeme povrch ještě zalít rozpuštěným máslem, aby déle vydržela | iStock