Játrová paštika: Vítěz MasterChef Roman Staša prozradil dvacetiminutový recept!
5
/
9
Prohlédnout znovu
Játrová paštika: Vítěz MasterChef Roman Staša prozradil dvacetiminutový recept!
Čerstvý chléb, domácí paštika a vychlazené pivo – ideální kombinace podle MasterChefa Romana
|
iStock; TV Nova
Paštika chutná skvěle na chlebu i bagetce
|
iStock
Domácí paštiku z jater budete mít hotovou raz dva
|
iStock
Paštika z kuřecích jater je zkrátka vynikající
|
iStock
Můžete ji podávat i na slaném krekru
|
iStock
Udělejte skvělé pohoštění a paštiku na chlebíčcích ještě ozdobte zeleninou či bylinkou
|
iStock
K paštice se báječně hodí zralé hrušky
|
iStock
Zelený pepř zase dodá paštice jemně ostrou chuť
|
iStock
Paštiku můžete uchovávat v lednici – v tom případě doporučujeme povrch ještě zalít rozpuštěným máslem, aby déle vydržela
|
iStock