Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
3
/
11
Prohlédnout znovu
Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
Vynikající vepřovou roládu můžete připravit z bůčku
|
iStock
Porchetta z bůčku je speciální pochoutka
|
Mall Tv
Před pečením nezapomeňte maso pečlivě svázat
|
Mall Tv
Doplňte ji o skvělou jemnou bramborovou kaši
|
Mall TV
Kaši můžete libovolně dochutit
|
MALL TV
Tento chod si zkrátka zamilujete
|
Mall TV
Před zarolováním nešetřete česnekem a bylinkami
|
Mall TV
Česnek dodá masu skvělou vůni
|
iStock
Maso nezapomeňte řádně osolit
|
iStock
V roládě nesmí chybět ani citronová šťáva
|
iStock
Z bylinek pro ochucení masa zvolte rozmarýn a šalvěj
|
iStock