Logo magazínu

Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!

3 / 11
Prohlédnout znovu

Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!

Vynikající vepřovou roládu můžete připravit z bůčku | iStock
Porchetta z bůčku je speciální pochoutka | Mall Tv
Před pečením nezapomeňte maso pečlivě svázat | Mall Tv
Doplňte ji o skvělou jemnou bramborovou kaši | Mall TV
Kaši můžete libovolně dochutit | MALL TV
Tento chod si zkrátka zamilujete | Mall TV
Před zarolováním nešetřete česnekem a bylinkami | Mall TV
Česnek dodá masu skvělou vůni | iStock
Maso nezapomeňte řádně osolit | iStock
V roládě nesmí chybět ani citronová šťáva | iStock
Z bylinek pro ochucení masa zvolte rozmarýn a šalvěj | iStock