Logo magazínu

MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!

2 / 10
Prohlédnout znovu

MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!

Krásné servírování je jedním ze základů úspěchu | iStock
Lososový tatarák ladí s chutí kapary a limetky, je jen na vás, s čím vším ho nakombinujete | iStock
Čočková polévka je skvělá i bez uzeniny a bez jíšky. Můžete ji připravit v odlehčené variantě se zeleninou | iStock
Papriky můžete naplnit i mletým kuřecím nebo krůtím, které obsahuje méně tuku | iStock
K plněným paprikám se skvěle hodí těstoviny, ale i rýže nebo knedlík | iStock
Kuřecí kousky potřené marinádou budou naprosto skvělé! | iStock
Dušený pórek s cibulkou a česnekem je skvělá příloha k pečenému kuřeti | iStock
Cheesecake se základem z ovesných vloček a povařeným ovocem je velká paráda! | iStock
Cheesecake můžete připravit i v mini formičkách | iStock
Video se připravuje ...