Logo magazínu

Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit

4 / 14
Prohlédnout znovu

Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit

Video se připravuje ...
Domácí tartiflette je jednoducý pokrm ze savojských Alp. | F.O.O.D.
Zapečené brambory s uzeným | F.O.O.D.
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí | F.O.O.D.
Do zapečených těstovin budete potřebovat čerstvý špenát. | iStock
Makarony s květákem | iStock
Zapečené artyčoky v rajské omáčce | F.O.O.D.
Zapečený lilek je originální oběd nebo večeře. | iStock
Portobello se špenátem potěší nejen milovníky hub. | F.O.O.D.
Baby papriky s mletým hovězím si zamilujete od prvního sousta. | F.O.O.D.
Masové koule zapečené v rajčatech | F.O.O.D.
Zapečený chléb se špenátem a sýrem | F.O.O.D.
Zakončete skvělý oběd ještě lepší sladkou tečkou. | F.O.O.D.
Zapečené baby papriky s mletým masem a mozzarellou | F.O.O.D.