Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
1
/
14
Prohlédnout znovu
Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
Video se připravuje ...
Domácí tartiflette je jednoducý pokrm ze savojských Alp.
|
F.O.O.D.
Zapečené brambory s uzeným
|
F.O.O.D.
Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí
|
F.O.O.D.
Do zapečených těstovin budete potřebovat čerstvý špenát.
|
iStock
Makarony s květákem
|
iStock
Zapečené artyčoky v rajské omáčce
|
F.O.O.D.
Zapečený lilek je originální oběd nebo večeře.
|
iStock
Portobello se špenátem potěší nejen milovníky hub.
|
F.O.O.D.
Baby papriky s mletým hovězím si zamilujete od prvního sousta.
|
F.O.O.D.
Masové koule zapečené v rajčatech
|
F.O.O.D.
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
|
F.O.O.D.
Zakončete skvělý oběd ještě lepší sladkou tečkou.
|
F.O.O.D.
Zapečené baby papriky s mletým masem a mozzarellou
|
F.O.O.D.