Svíčková na smetaně: Recept a návod, jak ji zvládnout hned na první pokus
5
/
8
Prohlédnout znovu
Svíčková na smetaně: Recept a návod, jak ji zvládnout hned na první pokus
Svíčková na smetaně, téma měsíce
|
F.O.O.D.
Svíčková je skvělá i s vínem
|
Profimedia
Dochucujte smetanou na šlehání, má lepší chuť, ale je také odolnější vůči srážení
|
istock
Svíčková na smetaně podle časopisu F.O.O.D.
|
F.O.O.D.
Do svíčkové omáčky bezpochyby patří kořenová zelenina – celer, mrkev a petržel
|
iStock
Ať už používáte jakýkoliv druh masa, špikování se nevyhnete. Špikovat můžete slaninou nebo špekem
|
Shutterstock
Na to, zda je lepší propasírovat zeleninu přes cedník, nebo ji hodit do mixéru, se názory různí. V tomto případě se rozhodněte sami
|
Ondřej Košík
Video se připravuje ...