Logo magazínu

Svíčková na smetaně: Recept a návod, jak ji zvládnout hned na první pokus

4 / 8
Prohlédnout znovu

Svíčková na smetaně: Recept a návod, jak ji zvládnout hned na první pokus

Svíčková na smetaně, téma měsíce | F.O.O.D.
Svíčková je skvělá i s vínem | Profimedia
Dochucujte smetanou na šlehání, má lepší chuť, ale je také odolnější vůči srážení | istock
Svíčková na smetaně podle časopisu F.O.O.D. | F.O.O.D.
Do svíčkové omáčky bezpochyby patří kořenová zelenina – celer, mrkev a petržel | iStock
Ať už používáte jakýkoliv druh masa, špikování se nevyhnete. Špikovat můžete slaninou nebo špekem | Shutterstock
Na to, zda je lepší propasírovat zeleninu přes cedník, nebo ji hodit do mixéru, se názory různí. V tomto případě se rozhodněte sami | Ondřej Košík
Video se připravuje ...