Maso sušené v průvanu: Znáte Basturmu, Biltong a Bresaolu?
3
/
10
Prohlédnout znovu
Maso sušené v průvanu: Znáte Basturmu, Biltong a Bresaolu?
Arménská specialita Pastirma
|
iStock
Sušené maso je velká pochoutka, už jste zkoušeli domácí?
|
iStock
Sušení masa je prastará technika konzervace.
|
iStock
K sušení můžete použít mnoho druhů masa, vždy je potřeba, aby bylo nasolené a kořeněné – tato směs jej bude chránit před mikroorganismy.
|
iStock
Hotové sušené maso můžete krájet nožem nebo na kráječi. Používá se také provázek.
|
iStock
Sušené kořeněné maso se skvěle hodí na pizzu.
|
iStock
Bresaola podávaná jako carpaccio s olivovým olejem, balsamicovým octem a rukolou, to je velká dobrota!
|
iStock
Maso se suší obalené v gáze, svázané provázkem a pověšené na háku.
|
iStock
V přísných hygienických podmínkách je možné sušit maso i bez obalu.
|
iStock
Video se připravuje ...