Logo magazínu

12 praktických rad do kuchyně: Triky, co ušetří čas i námahu

4 / 11
Prohlédnout znovu

12 praktických rad do kuchyně: Triky, co ušetří čas i námahu

Česnek snáze oloupáte, pokud ho dáte do horké vody | istock
Do vody s vejci přidejte i lžičku soli. Tak vejce nepopraskají | istock
Pokud maso rozmrazíte v mléce, mražená příchuť zmizí | istock
Ryba bývá někdy na nádobí cítit | istock
Nerovný povrch dortu můžete vyrovnat na válu | istock
Brambory nemusíte pracně loupat. Stačí je ještě horké vložit do mísy se studenou vodou a ledem | istock
Strouhanka s olejem na pokrmu drží mnohem lépe | istock
Pokud chcete rychleji vyšlehat bílek, přidejte do něj špetku soli, kapku citronové šťávy anebo jablečného octa | iStock
Nepříjemnou chuť spáleniny v omáčce zneutralizujete tak, že ji povaříte s bramborem | istock
Formu ochlaďte studenými utěrkami, pokud bábovka nejde vyklopit | istock
Do přesolené polévky dejte bílek. Ten slanost z polévky vytáhne | istock