12 praktických rad do kuchyně: Triky, co ušetří čas i námahu
4
/
11
Prohlédnout znovu
12 praktických rad do kuchyně: Triky, co ušetří čas i námahu
Česnek snáze oloupáte, pokud ho dáte do horké vody
|
istock
Do vody s vejci přidejte i lžičku soli. Tak vejce nepopraskají
|
istock
Pokud maso rozmrazíte v mléce, mražená příchuť zmizí
|
istock
Ryba bývá někdy na nádobí cítit
|
istock
Nerovný povrch dortu můžete vyrovnat na válu
|
istock
Brambory nemusíte pracně loupat. Stačí je ještě horké vložit do mísy se studenou vodou a ledem
|
istock
Strouhanka s olejem na pokrmu drží mnohem lépe
|
istock
Pokud chcete rychleji vyšlehat bílek, přidejte do něj špetku soli, kapku citronové šťávy anebo jablečného octa
|
iStock
Nepříjemnou chuť spáleniny v omáčce zneutralizujete tak, že ji povaříte s bramborem
|
istock
Formu ochlaďte studenými utěrkami, pokud bábovka nejde vyklopit
|
istock
Do přesolené polévky dejte bílek. Ten slanost z polévky vytáhne
|
istock