Logo magazínu

Od pondělí do pátku: Skvělé večeře z jednoho hrnce nebo pekáče

5 / 11
Prohlédnout znovu

Od pondělí do pátku: Skvělé večeře z jednoho hrnce nebo pekáče

Libovolné druhy zeleniny a masa a šup s tím do trouby! | iStock
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem vás dostane už od prvního sousta | F.O.O.D.
K masovým kuličkám se hodí těstoviny, pečivo nebo zeleninový salátek | Redakce
Tafelspitz aneb pokrm o třech chodech musíte rozhodně vyzkoušet | iStock
Kuře se zeleninou je jednoduché a zašpiní minimum nádobí | Mall TV
Vydatné zapečené krupoto vás zahřeje během sychravých dní | F.O.O.D.
Ke kuřeti můžete zvolit jakoukoliv zeleninu | Mall TV
Bůček bude chutnat ještě lépe se skvělou přílohou | iStock
Zapečené krupoto doplňte o strouhaný parmezán nebo goudu | iStock
Pečená dýně chutná naprosto báječně | iStock
Glazovaný bůček je ta pravá delikatesa | iStock