Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu
5
/
9
Prohlédnout znovu
Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu
V roce 2021 bychom měli vařit ještě více, úsporněji a z lokálních surovin
|
iStock
Domácí pečení bude v kurzu i v roce 2021
|
iStock
Jestli jste ještě nepekli domácí chleba, určitě to zkuste!
|
iStock
A pokud už jste zvládli domácí chleba i housky, pusťte se třeba do koblih!
|
iStock
Stravování v restauracích vystřídalo objednávání jídla domů
|
iStock
Domácí fine dining - dotvořte si menu podle šéfkuchaře
|
iStock
On-line supermarkety také frčí, dovezou vám už téměř cokoliv
|
iStock
Pozdní brunch si užije celá rodina
|
iStock
Domácí hodování
|
iStock