Logo magazínu

Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu

2 / 9
Prohlédnout znovu

Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu

V roce 2021 bychom měli vařit ještě více, úsporněji a z lokálních surovin | iStock
Domácí pečení bude v kurzu i v roce 2021 | iStock
Jestli jste ještě nepekli domácí chleba, určitě to zkuste! | iStock
A pokud už jste zvládli domácí chleba i housky, pusťte se třeba do koblih! | iStock
Stravování v restauracích vystřídalo objednávání jídla domů | iStock
Domácí fine dining - dotvořte si menu podle šéfkuchaře | iStock
On-line supermarkety také frčí, dovezou vám už téměř cokoliv | iStock
Pozdní brunch si užije celá rodina | iStock
Domácí hodování | iStock