Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
4
/
9
Prohlédnout znovu
Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
Vidíte zde potraviny, které nejíte? Přečtěte si, jak je nenásilně dostat do jídelníčku
|
iStock
Zelená barva špenátu se příliš zamaskovat nedá, ale na pizze s hromadou sýra ho možná vezmou na milost i špenátoví odpůrci
|
iStock
Červenou čočku si zamilujete, zkuste ji přidat třeba do zeleninové nebo gulášové polévky či jako základ pomazánky
|
iStock
Silný vývar z masa, vnitřností i kostí je nabitý živinami
|
iStock
Hlavní zdroje vitaminu B12
|
iStock
Základem by měla být pestrá strava. Příroda do přirozených potravin naskládala hotové komplexy hodnotných látek. Doplnit je pak můžete samozřejmě i doplňkem stravy
|
iStock
Vejce jsou z hlediska živin superpotravinou, navíc je využijete na tisíce způsobů a pokrmů
|
iStock
Oleje na salát, do pomazánek i na hotová jídla. Střídejte různé druhy olejů - mají odlišné poměry mastných kyselin
|
iStock
Video se připravuje ...