Logo magazínu

Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?

1 / 9
Prohlédnout znovu

Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?

Vidíte zde potraviny, které nejíte? Přečtěte si, jak je nenásilně dostat do jídelníčku | iStock
Zelená barva špenátu se příliš zamaskovat nedá, ale na pizze s hromadou sýra ho možná vezmou na milost i špenátoví odpůrci | iStock
Červenou čočku si zamilujete, zkuste ji přidat třeba do zeleninové nebo gulášové polévky či jako základ pomazánky | iStock
Silný vývar z masa, vnitřností i kostí je nabitý živinami | iStock
Hlavní zdroje vitaminu B12 | iStock
Základem by měla být pestrá strava. Příroda do přirozených potravin naskládala hotové komplexy hodnotných látek. Doplnit je pak můžete samozřejmě i doplňkem stravy | iStock
Vejce jsou z hlediska živin superpotravinou, navíc je využijete na tisíce způsobů a pokrmů | iStock
Oleje na salát, do pomazánek i na hotová jídla. Střídejte různé druhy olejů - mají odlišné poměry mastných kyselin | iStock
Video se připravuje ...