Jak využít starý chleba? Do polévek, těstovin, na topinky i originální zmrzlinu nebo kávu
1
/
9
Prohlédnout znovu
Jak využít starý chleba? Do polévek, těstovin, na topinky i originální zmrzlinu nebo kávu
Chléb je základ našeho jídelníčku. Využijte jej do posledního drobečku!
|
iStock
Chléb ve vajíčku je výborná snídaně
|
iStock
Čerstvý chléb je skvělý, ale i starší pečivo se dá využít
|
iStock
Toasty se dají naplnit dle vaší chuti a fantazie
|
iStock
Zkuste toskánskou polévku ribollitu
|
iStock
Krutony lze využít do salátu i do polévky
|
iStock
Omeleta s chlebem skvěle zasytí
|
iStock
Masové nebo sýrové kuličky zahustíte a zároveň nastavíte starším pečivem
|
iStock
Video se připravuje ...