Lososový tatarák: Rady a tipy, jak připravit ten nejlepší
1
/
12
Prohlédnout znovu
Lososový tatarák: Rady a tipy, jak připravit ten nejlepší
K jemné chuti masa z lososa se skvěle hodí také avokádo. Klidně ho přidejte nakrájené na malé kousky přímo k masu nebo z něj při nandávání do tvořítka vytvořte spodní vrstvu
|
iStock
Na tatarák z lososa můžete v podstatě použít maso z kterékoliv části filetu, vždy by ale mělo být skutečně čerstvé
|
iStock
Při servírování se nebojte popustit uzdu fantazii
|
iStock
Pořiďte si tvořítko. Jde sice jen o vyšší, obvykle plechový kroužek, ale využijete ho nejen při servírování losového tataráku, ale třeba i šťouchaných brambor nebo guacamole
|
iStock
Ale i bez tvořítka se dá tataráček naservírovat kreativně
|
iStock
Úžasně se vyjímá třeba na servírovací břidlicové desce, kterou není těžké sehnat
|
iStock
Nejčastěji se tatarák z lososa podává s nasucho opečenými topinkami z bílého pečiva
|
iStock
Video se připravuje ...
Použít ho ale můžete i při přípravě jednohubek
|
iStock
Pokud ho podáváte naservírovaný na topinkách, připravte je těsně před podáváním, aby nenavlhly a byly krásně křupavé
|
iStock
Při podávání můžete tatarák ozdobit čerstvou bylinkou a nezapomeňte na měsíček citronu či jemnější limety
|
iStock
Video se připravuje ...