Logo magazínu

Chudá jídla našich předků: 5 českých receptů, které jste možná roky nejedli

4 / 12
Prohlédnout znovu

Chudá jídla našich předků: 5 českých receptů, které jste možná roky nejedli

Chudá jídla našich předků | F.O.O.D.
Vyzkoušejte tradiční jihočeskou lepenici s trhaným uzeným | F.O.O.D
Lepenici připravíte ze šťouchaných brambor | iStock
S uzeným chutná lepenice nejlépe | iStock
Video se připravuje ...
Hrstková polévka je chutná, hutná a sytá | F:O.O.D.
Hrstková polévka obsahuje čočku, ale i kroupy a červené fazole | iStock
Mrkev využijete do polévky i zelného salátku | iStock
Rýžový nákyp můžete podávat jako hlavní jídlo i jako moučník | F.O.O.D
Bramboráky se zelným salátem si zamilujete | F.O.O.D
Škubánky s mákem a švestkovou omáčkou vás mile překvapí | F.O.O.D
Škubánky podávejte polité rozpuštěným máslem | iStock