Chudá jídla našich předků: 5 českých receptů, které jste možná roky nejedli
4
/
11
Prohlédnout znovu
Chudá jídla našich předků: 5 českých receptů, které jste možná roky nejedli
Hrstková polévka je chutná, hutná a sytá
|
F:O.O.D.
Vyzkoušejte tradiční jihočeskou lepenici s trhaným uzeným
|
F.O.O.D
Lepenici připravíte ze šťouchaných brambor
|
iStock
S uzeným chutná lepenice nejlépe
|
iStock
Video se připravuje ...
Hrstková polévka obsahuje čočku, ale i kroupy a červené fazole
|
iStock
Mrkev využijete do polévky i zelného salátku
|
iStock
Rýžový nákyp můžete podávat jako hlavní jídlo i jako moučník
|
F.O.O.D
Bramboráky se zelným salátem si zamilujete
|
F.O.O.D
Škubánky s mákem a švestkovou omáčkou vás mile překvapí
|
F.O.O.D
Škubánky podávejte polité rozpuštěným máslem
|
iStock