Logo magazínu

Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali

4 / 14
Prohlédnout znovu

Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali

Lahodný vepřový bůček s křupavou kůžičkou pečený s hruškami okořeněnými badyánem, zázvorem a česnekem si zkrátka zamilujete | F.O.O.D./Johana Střížková
Jestliže si potrpíte na masové rolády, pak rolovanou krkovici à la porchetta musíte vyzkoušet! | F.O.O.D./Johana Střížková
Měkké a šťavnaté koleno je marinované v delikátní směsi, díky které je křupavá kůžička zaručena | F.O.O.D./Johana Střížková
Pečení vepřového kolene chce svůj čas | iStock
Vepřová kolena s fenyklem si zamilujete | iStock
Na závěr pečení vepřového kolene přidejte ještě ředkvičky | istock
Rolovaná krkovice pečená na způsob italské porchetty | F.O.O.D./Johana Střížková
Česnek nesmí chybět | iStock
Bylinky jsou u tohoto pokrmu důležitou součástí | iStock
Lahodný vepřový bůček s křupavou kůžičkou pečený s hruškami okořeněnými badyánem, zázvorem a česnekem si zkrátka zamilujete | F.O.O.D./Johana Střížková
Křupavý bůček na hruškách a badyánu je neotřelou verzí klasiky | iStock
Hrušky nejen báječně ovoní maso při pečení a dodají šťávu, ale také jsou vhodnou přílohou k tučnému bůčku | istock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...