Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
1
/
14
Prohlédnout znovu
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Lahodný vepřový bůček s křupavou kůžičkou pečený s hruškami okořeněnými badyánem, zázvorem a česnekem si zkrátka zamilujete
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Jestliže si potrpíte na masové rolády, pak rolovanou krkovici à la porchetta musíte vyzkoušet!
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Měkké a šťavnaté koleno je marinované v delikátní směsi, díky které je křupavá kůžička zaručena
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Pečení vepřového kolene chce svůj čas
|
iStock
Vepřová kolena s fenyklem si zamilujete
|
iStock
Na závěr pečení vepřového kolene přidejte ještě ředkvičky
|
istock
Rolovaná krkovice pečená na způsob italské porchetty
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Česnek nesmí chybět
|
iStock
Bylinky jsou u tohoto pokrmu důležitou součástí
|
iStock
Lahodný vepřový bůček s křupavou kůžičkou pečený s hruškami okořeněnými badyánem, zázvorem a česnekem si zkrátka zamilujete
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Křupavý bůček na hruškách a badyánu je neotřelou verzí klasiky
|
iStock
Hrušky nejen báječně ovoní maso při pečení a dodají šťávu, ale také jsou vhodnou přílohou k tučnému bůčku
|
istock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...