Logo magazínu

Vánoční recepty z perníku: Chaloupka, roláda i perníková bábovka

1 / 12
Prohlédnout znovu

Vánoční recepty z perníku: Chaloupka, roláda i perníková bábovka

Hřebíček, skořice, nové koření, pepř, zázvor, anýz, badyán, citronová kůra – perníčky potřebují hlavně pořádnou porci koření | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Marcipán můžete zkusit i domácí, připravit ho není složité | iStock
Perníčky po vytažení z trouby nezapomeňte potřít vajíčkem, aby se pěkně leskly | iStock
Pro lepší stabilitu můžete navíc ještě perníkovou chaloupku zevnitř spojit papírem | iStock
Perníčkovým figurkám budou slušet stužky, rolničky i větvičky | iStock
Roládu můžete naplnit marmeládou, šlehačkou nebo tvarohem | iStock
Bábovka je sázka na jistotu | iStock
„Blondie“ | iStock
Kuličky máte za dvacet minut hotové. Dozdobit je můžete kokosem | iStock
Čokoláda, kokos, marmeláda, mandle, šlehačka, citronová poleva nebo karamel… Perníkové buchtě sluší všechno | iStock