Logo magazínu

Svítek jako od maminky: Do vývaru už nebudete chtít nic jiného

3 / 10
Prohlédnout znovu

Svítek jako od maminky: Do vývaru už nebudete chtít nic jiného

Smažený svítek je opomíjenou přísadou vývaru | Mall TV
Kuřecí maso před přidáním do svítku uvařte | iStock
Oddělte žloutek a bílek. Z bílku a soli vyšlehejte tuhý sníh | iStock
Do svítku můžete přidat hrášek mražený | iStock
Těsto na svítek zahustěte hrubou moukou | iStock
Do svítku nastrouhejte trochu parmezánu | iStock
S bylinkami nešetřete, nejlépe se do svítku hodí libeček a petrželka | iStock
Přidejte také špetku čerstvě mletého pepře | iStock
Na pánvi rozehřejte dostatečné množství olivového oleje, aby se svítek nepřipálil | iStock
Smažený svítek vývar nezakalí | iStock