Svítek jako od maminky: Do vývaru už nebudete chtít nic jiného
1
/
10
Prohlédnout znovu
Svítek jako od maminky: Do vývaru už nebudete chtít nic jiného
Smažený svítek je opomíjenou přísadou vývaru
|
Mall TV
Kuřecí maso před přidáním do svítku uvařte
|
iStock
Oddělte žloutek a bílek. Z bílku a soli vyšlehejte tuhý sníh
|
iStock
Do svítku můžete přidat hrášek mražený
|
iStock
Těsto na svítek zahustěte hrubou moukou
|
iStock
Do svítku nastrouhejte trochu parmezánu
|
iStock
S bylinkami nešetřete, nejlépe se do svítku hodí libeček a petrželka
|
iStock
Přidejte také špetku čerstvě mletého pepře
|
iStock
Na pánvi rozehřejte dostatečné množství olivového oleje, aby se svítek nepřipálil
|
iStock
Smažený svítek vývar nezakalí
|
iStock