Máte čerstvé houby? Uvařte výborný a rychlý bramborový krém s opečenými houbami!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Máte čerstvé houby? Uvařte výborný a rychlý bramborový krém s opečenými houbami!
Vydatný bramborový krém s houbami ozdobte parmazánovými chipsy
|
Mall TV
Využijte letošní bohaté úrody hub a uvařte si lahodnou polévku
|
iStock
Houby zprudka opečte na oleji
|
iStock
Pórek zpěňte na másle
|
iStock
Polévku připravte z naředěného kuřecího vývaru
|
iStock
Brambory pokrájejte na drobné kostičky a povařte, dokud nezměknou
|
iStock
Česnek dodá polévce správný říz
|
iStock
Kmín napomáhá k lepšímu trávení
|
iStock
Parmazán nastrouhejte a nechejte z něj na pánvi odpařit přebytečnou vodu
|
iStock