Logo magazínu

Máte čerstvé houby? Uvařte výborný a rychlý bramborový krém s opečenými houbami!

3 / 9
Prohlédnout znovu

Máte čerstvé houby? Uvařte výborný a rychlý bramborový krém s opečenými houbami!

Vydatný bramborový krém s houbami ozdobte parmazánovými chipsy | Mall TV
Využijte letošní bohaté úrody hub a uvařte si lahodnou polévku | iStock
Houby zprudka opečte na oleji | iStock
Pórek zpěňte na másle | iStock
Polévku připravte z naředěného kuřecího vývaru | iStock
Brambory pokrájejte na drobné kostičky a povařte, dokud nezměknou | iStock
Česnek dodá polévce správný říz | iStock
Kmín napomáhá k lepšímu trávení | iStock
Parmazán nastrouhejte a nechejte z něj na pánvi odpařit přebytečnou vodu | iStock