Logo magazínu

4 tipy, jak správně uvařit chřest, aby byl dokonale křupavý!

1 / 14
Prohlédnout znovu

4 tipy, jak správně uvařit chřest, aby byl dokonale křupavý!

Zelený a bílý chřest | iStock
Zelený chřest má výraznější chuť než bílý. | iStock
Stonky chřestu je ideální před vařením svázat, aby se nepolámaly. | Profimedia
Video se připravuje ...
Zelený chřest neloupejte, stačí důkladně umýt. | iStock
Bílý chřest před vařením oloupejte a odkrojte spodní dřevnaté konce. | iStock
Kromě zeleného a bílého se můžete setkat i s fialovým chřestem. | iStock
Chřest uvařte a orestujte na pánvi. | iStock
Chřest v parmské šunce je opravdová delikatesa. | iStock
Chřest se často podává s holandskou omáčkou. | iStock
Zelený chřest musí být pevný. | iStock
Chřest je skvělý hlavní chod i příloha. | iStock
Chřestová polévka chutná skvěle! | iStock
Chřestovou polévku můžete vylepšit opečenou slaninou. | iStock