4 tipy, jak správně uvařit chřest, aby byl dokonale křupavý!
2
/
15
Prohlédnout znovu
4 tipy, jak správně uvařit chřest, aby byl dokonale křupavý!
Zelený a bílý chřest
|
iStock
Video se připravuje ...
Zelený chřest má výraznější chuť než bílý.
|
iStock
Stonky chřestu je ideální před vařením svázat, aby se nepolámaly.
|
Profimedia
Zelený chřest neloupejte, stačí důkladně umýt.
|
iStock
Bílý chřest před vařením oloupejte a odkrojte spodní dřevnaté konce.
|
iStock
Video se připravuje ...
Kromě zeleného a bílého se můžete setkat i s fialovým chřestem.
|
iStock
Chřest uvařte a orestujte na pánvi.
|
iStock
Chřest v parmské šunce je opravdová delikatesa.
|
iStock
Chřest se často podává s holandskou omáčkou.
|
iStock
Zelený chřest musí být pevný.
|
iStock
Chřest je skvělý hlavní chod i příloha.
|
iStock
Chřestová polévka chutná skvěle!
|
iStock
Chřestovou polévku můžete vylepšit opečenou slaninou.
|
iStock