Jak na poctivý domácí guláš? Roli hraje výběr masa i doba vaření!
2
/
11
Prohlédnout znovu
Jak na poctivý domácí guláš? Roli hraje výběr masa i doba vaření!
Ke guláši s knedlíkem pivo prostě patří.
|
iStock
Maso nakrájejte na přibližně stejně velké kostky.
|
istock
Cibule je velmi důležitou součástí každého guláše.
|
istock
Počítejte s tím, že guláš potřebuje alespoń dvě hodiny.
|
istock
Klasickou přílohou je kynutý knedlík, v podstatě ale guláš můžete podávat s čímkoliv.
|
istock
Do guláše v maďarském stylu budete potřebovat hodně sladké papriky.
|
iStock
Jako příloha se hodí i špecle.
|
iStock
Klasický guláš skvěle chutná i s chlebem.
|
iStock
Někdo dokonce ke konci vaření přidá do guláše i brambory.
|
iStock
Před podáváním hovězí guláš ozdobte kolečky červené cibule.
|
istock
Z vepřového masa připravte třeba segedín.
|
iStock