Logo magazínu

Jak na poctivý domácí guláš? Roli hraje výběr masa i doba vaření!

1 / 11
Prohlédnout znovu

Jak na poctivý domácí guláš? Roli hraje výběr masa i doba vaření!

Ke guláši s knedlíkem pivo prostě patří. | iStock
Maso nakrájejte na přibližně stejně velké kostky. | istock
Cibule je velmi důležitou součástí každého guláše. | istock
Počítejte s tím, že guláš potřebuje alespoń dvě hodiny. | istock
Klasickou přílohou je kynutý knedlík, v podstatě ale guláš můžete podávat s čímkoliv. | istock
Do guláše v maďarském stylu budete potřebovat hodně sladké papriky. | iStock
Jako příloha se hodí i špecle. | iStock
Klasický guláš skvěle chutná i s chlebem. | iStock
Někdo dokonce ke konci vaření přidá do guláše i brambory. | iStock
Před podáváním hovězí guláš ozdobte kolečky červené cibule. | istock
Z vepřového masa připravte třeba segedín. | iStock